It is currently Sun Nov 28, 2021 12:58 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Search found 25 matches
Search these results:

Author Message

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Error loading XML file

Posted: Thu Aug 14, 2014 11:22 pm 

Replies: 4
Views: 6425


I see, thanks a lot for the help.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Error loading XML file

Posted: Thu Aug 14, 2014 1:48 am 

Replies: 4
Views: 6425


The error says just this "Error loading XML file" along with the path to the file.

Should also mention that I don't use the windows startmenu, I use a personal startmenu from Classic shell, all custom items with separators and everything.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Error loading XML file

 Post subject: Error loading XML file Topic is solved
Posted: Wed Aug 13, 2014 5:56 pm 

Replies: 4
Views: 6425


I'm using version 4.1.0, it gives an error about loading menu settings every time i try to. The settings are not old either, I just saved them then tried loading them instantly. I haven't put any compatibility on the installation EXE as it installed the latest version by auto update.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Fri Apr 18, 2014 10:15 pm 

Replies: 16
Views: 26983


The context menu on start menu worked, but to make the custom start menu shortcut for Classic start menu to work I had to add its shortcut path in the command box of the shortcut, with a -settings parameter after it.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Fri Apr 18, 2014 9:43 pm 

Replies: 16
Views: 26983


Here it is.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Fri Apr 18, 2014 9:05 pm 

Replies: 16
Views: 26983


What do i do with the reg export? Upload it here?

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Fri Apr 18, 2014 5:49 pm 

Replies: 16
Views: 26983


Now I've done a whole custom start menu, but the Classic start menu settings won't open anymore. When I had fewer custom menus it would start after 10 seconds, but now not at all.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:04 am 

Replies: 16
Views: 26983


Ah thanks, had no idea, duh..

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Sun Apr 13, 2014 11:00 am 

Replies: 16
Views: 26983


Yea i don't want any content from windows startmenu. But didn't know i could build my own custom menu. From "customize start menu" tab? But cannot change icons on hose folders can we?

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Sun Apr 13, 2014 10:50 am 

Replies: 16
Views: 26983


Yes but as an addition to that, making an option for those like me who don't use the windows start menu. As in copying all the files from windows start menu to a separate start menu in classic start menu. Can think of it as bookmarks toolbar of Firefox, it's separate from the rest of the bookmarks, ...

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Re: Separator
Posted: Sun Apr 13, 2014 9:31 am 

Replies: 16
Views: 26983


That's too bad, but what if classic start menu made its own folders separate from windows start menu altogether? Who needs windows start menu anyway.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Separator

 Post subject: Separator
Posted: Sat Apr 12, 2014 6:20 pm 

Replies: 16
Views: 26983


Is it possible to ever add a feature so we can add separators between menus in classic start menu? I don't mean the separator between the programs menu and other items that can be set in "customize start menu". I mean separators outside of the program menu for us that have the start menu f...

 Forum: Classic Explorer   Topic: Classic explorer doesn't run

Posted: Sun Mar 30, 2014 9:05 pm 

Replies: 2
Views: 5081


The Internet explorer addon option fixed it. I use Firefox so I had all Internet explorer addons disabled long ago, never knew that had anything to do with windows explorer. Well thanks for the help!

 Forum: Classic Explorer   Topic: Classic explorer doesn't run

Posted: Sun Mar 30, 2014 9:25 am 

Replies: 2
Views: 5081


I have classic shell 4.04 installed, classic startmenu runs smoothly, but Classix explorer doesn't run at all. Changing its options doesn't change anything and I can't see its service.

It used to run several versions ago, but I haven't checked into why it doesn't run anymore until now.

 Forum: Bug Reports   Topic: Beta 3.91 and 3.93 position bug

Posted: Tue Sep 10, 2013 10:24 am 

Replies: 2
Views: 5766


Nevermind, after rebooting after installing 3.93 that problem went away.

 Forum: Bug Reports   Topic: Beta 3.91 and 3.93 position bug

Posted: Tue Sep 10, 2013 8:19 am 

Replies: 2
Views: 5766


In Beta 3.91 and 3.93 a startmenu folder does not remember the position of its items and mixes them all up once a new item is moved to it.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Mon Aug 26, 2013 8:21 pm 

Replies: 15
Views: 31363


Ya version 3.9.1 fixed the problem. Thx!

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Thu Aug 01, 2013 7:46 pm 

Replies: 15
Views: 31363


ya xml

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Thu Aug 01, 2013 5:40 am 

Replies: 15
Views: 31363


Well i tried the v 3.9 beta, but it jumbled my start menu icons even after importing the saved settings. It also for some reason brought up Camtasia installer after every reboot. So i didn't get to see if it fixed the delay, had to restore the system to get the classic shell startmenu settings back.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Sun Jul 28, 2013 4:34 am 

Replies: 15
Views: 31363


Any fix to this very annoying problem yet? thx

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Thu May 09, 2013 5:35 am 

Replies: 15
Views: 31363


Well that only lasted for a couple of days, the delay is back again but a little better now with the "Delay loading of icons" off.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Wed Apr 24, 2013 8:50 pm 

Replies: 15
Views: 31363


Okay, I did the opposite to what it said in the performance section now and turned off "Delay loading of icons" and restarted. So far so good, no delay.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Wed Apr 24, 2013 8:34 pm 

Replies: 15
Views: 31363


Yes i restarted windows after changing those options.

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Re: Start menu delay Topic is solved
Posted: Wed Apr 24, 2013 7:59 pm 

Replies: 15
Views: 31363


Thank you for the reply. I tried all of the suggestions of the performance section, including putting a simple skin, and what you mentioned about windows defender, none worked. I am on Windows 7, I meant this behavior started after Classic shell was updated to include Windows 8, but I never moved to...

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Start menu delay

 Post subject: Start menu delay Topic is solved
Posted: Tue Apr 23, 2013 6:08 pm 

Replies: 15
Views: 31363


Classic start menu has almost always a delay of 5 to 15 seconds the first time I open it after a reboot. Example: I point at a folder called Tools in the classic start menu, it will show it after 15 seconds, but then again next time with no delay. Now I point at another folder and same thing happens...
Sort by:  
Page 1 of 1 [ Search found 25 matches ]


All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.