It is currently Sat May 15, 2021 7:03 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Search found 3 matches
Search these results:

Author Message

 Forum: Bug Reports   Topic: User photo not loaded

 Post subject: Re: User photo not loaded
Posted: Thu Sep 21, 2017 11:50 am 

Replies: 5
Views: 10752


Classic Shell simply asks Windows what bitmap to use. You need to figure out what is the difference between manually setting the picture and running your script. Possibly you can run Process Monitor and see what is written where. Hi, i certainly do that, can you help me explaining how Classic Shell...

 Forum: Bug Reports   Topic: User photo not loaded

 Post subject: Re: User photo not loaded
Posted: Thu Sep 21, 2017 6:16 am 

Replies: 5
Views: 10752


Try using Classic Start Menu's own "User picture" setting? It's on the General Behavior tab and its reg value is: HKCU\Software\IvoSoft\ClassicStartMenu\Settings. String value: UserPicturePath. A single high-res pic should work. The strange think is that if you manually change user pictur...

 Forum: Bug Reports   Topic: User photo not loaded

 Post subject: User photo not loaded
Posted: Wed Sep 20, 2017 1:01 pm 

Replies: 5
Views: 10752


Hi, as many users do i have my company's users photos loaded in active directory, Windows 10 users' photos are loaded by the powershell logon below: [CmdletBinding(SupportsShouldProcess=$true)]Param() function Test-Null($InputObject) { return !([bool]$InputObject) } Function ResizeImage() { param([S...
Sort by:  
Page 1 of 1 [ Search found 3 matches ]


All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.