It is currently Sun Nov 19, 2017 5:20 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Feb 12, 2017 2:38 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 12, 2017 2:35 pm
Posts: 2
I have trouble with IE not epening when I click on it.. I am using w-10
Also on my start menu when I click on settings it won't open.
I wonder if I downloaded classic shell start if that would work to
open these 2 icons


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Feb 12, 2017 2:40 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5278
If IE is not working for you, there is no chance installing Classic Shell will make it behave better.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Feb 12, 2017 3:56 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 12, 2017 2:35 pm
Posts: 2
Thankyou ,I have microsoft edge and that works ok


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.