It is currently Fri Sep 21, 2018 6:18 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 06, 2018 11:36 am 
Offline

Joined: Sat Jan 06, 2018 11:30 am
Posts: 2
Classic Explorer 4.3.1 installed on Windows 2008R2 SP1 x64 does not show "Upper level" button and doesn' t show Classic Explorer Bar at all.
All these work in Windows 7 SP1 x64.
What is wrong ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jan 06, 2018 12:30 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 06, 2018 11:30 am
Posts: 2
Way discribed here viewtopic.php?f=8&t=7900 and as a result here http://classicshell.net/faq/#explorer_toolbar was helped for me.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.