It is currently Thu Apr 09, 2020 3:55 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 5:49 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 12, 2013 5:36 pm
Posts: 2
Hi! A few days ago I upgraded to Classic Shell 3.6.6. Ever since then, Classic Shell is longer listed under "Programs". Classic Shell is missing. What did I do wrong? How do I get it back? I am not that computer savvy. Thank you in advance. I think classic shell is great. Just a s a side note, I used to have Windows 7. Then when I upgraded to Windows 8, I downloaded Classic Shell way back in January.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 7:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 21, 2013 11:04 pm
Posts: 470
did you create "PintoCSM" fix to pin items to Classic Shell? you may need to Shift-click to get your original windows Programs menu back, or go to that folder if you have it on your CS menu, and find the Classic Shell Folder, open it, right-click "Classic Start Menu Settings" and click Pin to CSM

otherwise, browse to your install location and do it

Note to Ivo: I think it'd be a good Idea to have another Exe file simply called "ClassicShellMenu.Exe" that people can pin or drag to quicklaunch etc.. eventhough the Settings Exe launches it anyway, it might confuse some people who dont see it as the program launcher initially


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 8:28 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
During installation there is a checkbox to add items to the start menu. Maybe you have unchecked it?
Either way, having Classic Shell in Programs is not required for it to work. Do you still get the start button and the start menu?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.