Classic Shell
http://www.classicshell.net/forum/

4.2.3 RC, crash when no user picture
http://www.classicshell.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=4910
Page 1 of 1

Author:  Clemens [ Fri Aug 07, 2015 4:07 am ]
Post subject:  4.2.3 RC, crash when no user picture

If no user picture is selected, classic shell 4.2.3 crashes constant, OS is Windows 10 home 64x.
From the moment as a picture for your account is selected, it runs fine.

Version is 4.2.3 RC

Maybe the issue is already known, if not I'm glad that I can help.

EDIT probably it has something to do with this: viewtopic.php?f=7&t=4822

Author:  Gaurav [ Fri Aug 07, 2015 6:49 am ]
Post subject:  Re: 4.2.3 RC, crash when no user picture

Yes reproduced the crash on a new user account with no user account picture set. No it's not related to that other crash. It's a slowdown actually which causes Explorer.exe to restart. But you're right it's caused by the missing user account picture.

Author:  Ivo [ Fri Aug 07, 2015 7:21 am ]
Post subject:  Re: 4.2.3 RC, crash when no user picture

Please, capture a crash dump following these instructions: viewtopic.php?f=12&t=6

Author:  Clemens [ Sat Aug 08, 2015 2:44 am ]
Post subject:  Re: 4.2.3 RC, crash when no user picture

If I use the slowdown command, I get the dumps in the zip. I hope they are ok.
If I use the crash command and open the start menu, this is what comes on the screen, a dumpfile is not created.

[11:39:51] Exception: E06D7363.?AVResultException@wil@@
[11:39:51] Exception: E06D7363.msc
[11:39:51] The process has exited.
[11:39:51] Dump count not reached.

Attachments:
Procdump.zip [3.22 MiB]
Downloaded 144 times

Author:  Clemens [ Mon Aug 10, 2015 4:01 am ]
Post subject:  Re: 4.2.3 RC, crash when no user picture  Topic is solved

I tested it with 4.2.4, and the issue is fixed. (I know in the release notes was written that all known issues were fixed, but I thought I test it to be sure)

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/