It is currently Fri Jul 19, 2019 6:17 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 3:57 am 
Offline

Joined: Sat Jun 15, 2013 1:10 pm
Posts: 16
From time to time, I am unable to hover the items from my classic start menu. It is not a big deal, because I can still navigate through the menu using my keys. Also, when I exit the menu and start it again, the bug is gone. But, as I said before, it keeps on reoccuring from time to time.

Is there a way to fix this bug?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 4:11 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1976
which version are u running try the latest 4.0 and see if that fixes things. i haven't heard of this bug,but the latest version has alot of changes so it may fix the issue


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Oct 06, 2013 4:17 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5349
More information please. If you can tell us a way to reliably reproduce the bug then it can be fixed. What exactly do you mean "unable to hover". Does the mouse not highlight the menu item? Does it happen while browsing the menu or in search results too? Which version of Classic Shell are you using and on which version of Windows? Have you tried upgrading to the latest Classic Shell? Are you using a custom skin? Maybe a screenshot or screencast (video) of the problem will help us understand it?

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and helped a little with Classic Shell's testing and usability/UX feedback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 14, 2013 7:10 am 
Offline

Joined: Sat Jun 15, 2013 1:10 pm
Posts: 16
I am using Classic Shell 4.0.0 with Windows 8 Standard Version.
By "unable to hover", I mean that when I move my mouse over a menu item, the item doesn't open. But since I haven't found a way to repruce the error yet (and it seems to me that it orccurs randomly), I think there won't be a way to get this fixed.

I will write post a message as soon as I will discover a pattern to this.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 14, 2013 7:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5349
When you hover over an item, it will only get selected, to open it, you will have to click. If you are navigating cascading menus by hover, you can reduce the "Menu Delay" from the General Behavior tab so it opens faster.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and helped a little with Classic Shell's testing and usability/UX feedback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.