It is currently Tue Dec 12, 2017 5:09 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 8:23 am 
Offline

Joined: Mon Jan 21, 2013 8:13 am
Posts: 2
I have an alternative start orb I'd like to use, but selecting it doesn't seem to work, it just stays at the one supplied by Classic Shell.

Am I doing something wrong? The orb I'd like to use is a PNG.
What else do I need to do?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 8:49 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5310
There might be a problem with that PNG. Post it here and I'll look at it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 7:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5340
Btw you need an image that contain the 3 states of the button - normal, hot and pressed and for the transparency to work correctly, it must be a 32-bit PNG or BMP. By default the width of the image determines the size of the button. You can override that by entering a custom width.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and Classic Shell tester.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.