It is currently Sat Jul 02, 2022 10:39 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Sep 14, 2015 7:27 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 14, 2015 7:22 pm
Posts: 2
Thank you for the great work!

I was mainly looking to make taskbar transparent and it works fine but would love to use the default Windows 10 Start Menu though, possible?

:)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Sep 14, 2015 7:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1992
Yes, right click the button, go to settings, check 'show all settings' everything you need will be in the controls tab!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 15, 2015 2:32 am 
Offline

Joined: Mon Sep 14, 2015 7:22 pm
Posts: 2
At the moment my options are to use Classic Shell Start Menu or no Start Menu at all.

When select Windows Start Menu, it doesn't launch the default Start Menu any more.

:oops:


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 15, 2015 5:22 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5374
The Windows 10 Start Menu's functioning should not be affected by Classic Shell. You can verify this by right clicking the Start button and choosing Exit. This will exit Classic Start Menu. If the Windows menu still does not work, something else is broken on your system. There are many reports over the web of the Windows 10 Start Menu not opening reliably.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and helped a little with Classic Shell's testing and usability/UX feedback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 29, 2016 12:51 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 29, 2016 12:49 pm
Posts: 1
I had this same question and eventually figured it out.

Just go to the Controls tab -> left click -> Windows Start Menu

That ignores whatever you have selected for the Classic Shell mods


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 29, 2016 5:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Feb 22, 2015 3:09 pm
Posts: 696
Marquizel wrote:
I had this same question and eventually figured it out.

Just go to the Controls tab -> left click -> Windows Start Menu

That ignores whatever you have selected for the Classic Shell mods


Might want to do the same for "Windows key" :lol:

_________________
I'm sorry for getting your hopes up, only to shatter them. Best wishes, wherever you're all headed next.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.