It is currently Thu Apr 09, 2020 2:11 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic.



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 11, 2013 9:12 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 11, 2013 9:03 pm
Posts: 4
I would like to see an option when an item is clicked in the Navigation Pane, it opens in a new window.
Is this a feature able to be included in Classic Shell?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Apr 11, 2013 9:16 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
Try Ctrl+click.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 11:48 am 
Offline

Joined: Thu Apr 11, 2013 9:03 pm
Posts: 4
Although this works in Windows 7, it does not work in Vista or Server 2008.
It isn't one click either, it's hold key and click.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 11:54 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
Well, a single click is used to navigate. How else are you going to navigate the navigation pane with the mouse?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 3:06 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 11, 2013 9:03 pm
Posts: 4
Good point!
I would be happy with a ctrl+click in the Navigation Pane in Vista or Server 2k8.
...or just have the option in the Favorites links and keep the "Folders" Navigation as is.
It's just annoying to have to use right click and select an option in the context menu.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 5:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 21, 2013 11:04 pm
Posts: 470
If you install QTtab, you can go to the "Tab & Window" section in the Settings Dialog Box, and where it says "When Navigation Pane Item Clicked", select "New Window"

It also gives an option for "When Navigation Pane Item Middle Clicked"

options are "New Tab", "New Window" or "Navigate in Place"

I set it to Click to open in new tab, and middle click to open in new window..


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 15, 2013 12:09 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 11, 2013 9:03 pm
Posts: 4
Tenzen wrote:
If you install QTtab, you can go to the "Tab & Window" section in the Settings Dialog Box, and where it says "When Navigation Pane Item Clicked", select "New Window"

It also gives an option for "When Navigation Pane Item Middle Clicked"

options are "New Tab", "New Window" or "Navigate in Place"

I set it to Click to open in new tab, and middle click to open in new window..


I run QT on my win7 system and love it.
However, this feature isn't available on the older versions.
The new Quizo version does not run on Vista or 2008 Server, it requires win7,8
Anyway Thanks for your post!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.