It is currently Fri Jul 10, 2020 2:38 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jul 05, 2014 9:22 am 
Offline

Joined: Sat Jul 05, 2014 9:02 am
Posts: 2
From this thread
http://www.labnol.org/software/tutorial ... -top/5213/

This feature is extremely useful; i.e., when I want to keep a calculator on top of another windows.

Can you please integrate this feature in the next coming version?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jul 05, 2014 9:48 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
Sorry, Classic Shell has no control over other applications.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jul 05, 2014 10:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5353
You might be interested in the free TurboTop tool which allows you to do this: http://winaero.com/blog/always-on-top-t ... powermenu/ There is also PowerMenu but it only works with 32-bit apps.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and helped a little with Classic Shell's testing and usability/UX feedback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.