Classic Shell
http://www.classicshell.net/forum/

Background color missing when using green mask
http://www.classicshell.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=4566
Page 1 of 1

Author:  juniper7 [ Sun Apr 26, 2015 8:19 pm ]
Post subject:  Background color missing when using green mask

hello. :)
Something odd happening with one or more skins with new update 4.2.1
The internal background menu color does not work all the time.
example: BlackenLite revB / Lilac Pink- edge missing reference to pink?


My apologies' if I missed a new setting somewhere.

Author:  Jcee [ Sun Apr 26, 2015 11:22 pm ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask.

Old skins shouldn't look different in newer versions
I think Ivo really shoots for backwards compatibility
If its one of the skins that ships with classic shell it may have been visually updated

Otherwise a link to the skin next time: viewtopic.php?f=17&t=4078&p=19025&hilit=BlackenLite#p19025
and screenshots of before and after would be optimal for identifying the problem

Author:  juniper7 [ Mon Apr 27, 2015 6:23 pm ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask.

Hi again.
OK.
Hope this has more info. :)

I noticed the green mask is not showing the background color on this handmade skin, after upgrading to 4.2.1

viewtopic.php?f=17&t=4076

BlackenLite revB
In this case, the pink edge is missing, only showing the default skin.
Any option using green mask not working. Red mask ok.


I even changed version text in skin from 2 to 3.
No difference.

Looks to be same issue on other skins I made.

Attachments:
Green mask not letting background color through.png
Green mask not letting background color through.png [ 62.66 KiB | Viewed 7278 times ]

Author:  juniper7 [ Wed Jul 01, 2015 10:22 am ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask

Hi.
Is there some text, one can put in skins that were made for earlier CSM versions,
to enable the green menu mask internal menu color?
Was hoping the Beta version 4.2.2 would solve it. Still the same.
Here are a couple of other skin links, that don't work properly.

Limbo Skin
viewtopic.php?f=17&t=376&hilit=limbo

Dark Cloud
viewtopic.php?f=17&t=1950

Author:  Ivo [ Wed Jul 01, 2015 10:49 am ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask

Sorry, I may have missed this thread. I will take a look over the weekend.

Author:  Ivo [ Fri Jul 03, 2015 11:23 am ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask

OK, I found the problem. It will be fixed in the next version.

Author:  Gaurav [ Sun Jul 26, 2015 10:33 pm ]
Post subject:  Re: Background color missing when using green mask

Ivo has fixed this in Classic Shell 4.2.3 release candidate so the green mask bitmap in skins works again. :)

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/