It is currently Wed Nov 22, 2017 6:58 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic. If you are reporting a crash, try capturing a crash dump. You can find instructions here: How to capture crash dumps



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 26, 2015 8:19 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 13, 2013 12:07 pm
Posts: 934
hello. :)
Something odd happening with one or more skins with new update 4.2.1
The internal background menu color does not work all the time.
example: BlackenLite revB / Lilac Pink- edge missing reference to pink?


My apologies' if I missed a new setting somewhere.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 26, 2015 11:22 pm 
Online
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1828
Old skins shouldn't look different in newer versions
I think Ivo really shoots for backwards compatibility
If its one of the skins that ships with classic shell it may have been visually updated

Otherwise a link to the skin next time: viewtopic.php?f=17&t=4078&p=19025&hilit=BlackenLite#p19025
and screenshots of before and after would be optimal for identifying the problem


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 27, 2015 6:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 13, 2013 12:07 pm
Posts: 934
Hi again.
OK.
Hope this has more info. :)

I noticed the green mask is not showing the background color on this handmade skin, after upgrading to 4.2.1

viewtopic.php?f=17&t=4076

BlackenLite revB
In this case, the pink edge is missing, only showing the default skin.
Any option using green mask not working. Red mask ok.


I even changed version text in skin from 2 to 3.
No difference.

Looks to be same issue on other skins I made.


Attachments:
Green mask not letting background color through.png
Green mask not letting background color through.png [ 62.66 KiB | Viewed 3218 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jul 01, 2015 10:22 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jun 13, 2013 12:07 pm
Posts: 934
Hi.
Is there some text, one can put in skins that were made for earlier CSM versions,
to enable the green menu mask internal menu color?
Was hoping the Beta version 4.2.2 would solve it. Still the same.
Here are a couple of other skin links, that don't work properly.

Limbo Skin
viewtopic.php?f=17&t=376&hilit=limbo

Dark Cloud
viewtopic.php?f=17&t=1950


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jul 01, 2015 10:49 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5278
Sorry, I may have missed this thread. I will take a look over the weekend.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jul 03, 2015 11:23 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5278
OK, I found the problem. It will be fixed in the next version.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jul 26, 2015 10:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5338
Ivo has fixed this in Classic Shell 4.2.3 release candidate so the green mask bitmap in skins works again. :)

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and Classic Shell tester.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.