It is currently Sun Jul 12, 2020 5:53 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic. If you are reporting a crash, try capturing a crash dump. You can find instructions here: How to capture crash dumps



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Show user picture
PostPosted: Sat Mar 07, 2015 6:38 am 
Offline

Joined: Wed Feb 11, 2015 3:16 pm
Posts: 7
Hi Ivo,

I am not sure if this have something to do with ClassiShell but I am using an ssd and have moved my temp folders (%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp and %SystemRoot%\TEMP) via environment variables to extend the drive's life span and now if the "Show User Picture" is empty in the Start Menu. To restore it I need to recreate the %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp. It seems that ClassicShell don't use the new temp folder path => (E:\TEMP\Users\FFReestyleRR\AppData\Local\Temp). It's not such a pain as I can simple remove the check box beside the "Show user picture" option but wanted to let you know.


Regards,
Georgi


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Show user picture
PostPosted: Sat Mar 07, 2015 8:58 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
The start menu calls a system function to get the picture. That function usually places it in the temp folder.
If that doesn't work for you, try the beta version 4.2.0, which has a new setting to provide your own picture path.
The Start Menu setting is on General Behavior tab : User picture


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Show user picture
PostPosted: Sat Mar 07, 2015 9:12 am 
Offline

Joined: Wed Feb 11, 2015 3:16 pm
Posts: 7
Hi,

Thank you for the reply.
I am currently using 4.2.0. Where can I find that setting?
The workaround is to recreate the %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp again and leave it alone along with the new temp folder or to use a junction.

Thanks! :)


Regards,
Georgi


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Mar 13, 2015 4:07 am 
Offline

Joined: Wed Feb 11, 2015 3:16 pm
Posts: 7
Ok, thank you. I found the setting and now all is ok. :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.