It is currently Mon Sep 16, 2019 7:24 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Search found 25 matches
Search these results:

Author Message

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 10:59 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Hmm it happens only for Metro apps with white background and only if the setting for All Programs style is set to "Inside main menu" (tree control) and only if the icons are not inverted. Inverting the icons fixes it. That just confuses me even more... all I know is this was not a problem...

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 9:22 pm 

Replies: 17
Views: 19245


I don't think you understand what I'm asking. 1) Set your skin to Metro 2) Turn on the setting to invert the Metro icons 3) Restart the menu as instructed 4) See if you get an icon in the apps menu and what color is it They come back in the start menu apps folder if they're inverted. I'm okay with ...

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 9:12 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Ivo wrote:
I understand. What I'm trying to figure out is if you are seeing a missing icon or a white icon on a white background. Doing the test I proposed will check that.

I see the icons when I move them around.
They're only white if I copy them to desktop.
Missing only seems to be in the apps menu.

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 9:09 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Yeah, that's normal. Those shortcuts don't work on the desktop, just the start menu. These two apps have a white background. Most apps also have a white icon. Maybe in your case you get both, and then the entire thing is white. Try using a colored skin, like Metro, and also turn on the setting to i...

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 8:50 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Ivo wrote:
What happens if you grab one of them and drag it around? Do you get the correct icon?

Yes... but if I copy it to my desktop, for example, it's blank and says "app".

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 8:35 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Can you show me a screenshot of your Apps menu? http://i.imgur.com/UVZqUrO.jpg It won't show all of my apps, but it will show the two not displaying icons (Amazon and Netflix). As far as I know, I haven't changed anything... it's a fully up to date 64 bit Windows 8.1 and all I did was update to Cla...

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 8:26 pm 

Replies: 17
Views: 19245


Gaurav wrote:
Delete the file %localappdata%\ClassicShell\DataCache.db, right click the Start Button and choose Exit. Then start the menu again from C:\Program Files\Classic Shell\ClassicStartMenu.exe.

Didn't work.

 Forum: Bug Reports   Topic: missing app icons after 4.2.5 update

Posted: Mon Nov 16, 2015 1:12 pm 

Replies: 17
Views: 19245


After I installed 4.2.5, I noticed two missing icons for my apps - Amazon and NetFlix. My other apps have their icons. I remember this happening before and one of you developers was able to send me a fix. Could you please look into this again for me? The only change since my last bug report topic is...

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Tue Aug 11, 2015 12:11 pm 

Replies: 9
Views: 5436


You could do basic troubleshooting yourself like determining if the problem you have with Explorer.exe and Classic Shell is caused by the Start Menu or Explorer add-ons. Try installing without the Start menu and only the Explorer add-ons. Does Explorer.exe load then? Then install the Start Menu com...

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Mon Aug 10, 2015 1:19 pm 

Replies: 9
Views: 5436


Okay, still rebooting and loading up normally with Classic Shell uninstalled. Hope those files serve you well and you can figure out a fix. I won't be surprised if Microsoft changed something again like the last time you guys helped me. Good luck... for now I'm fine using the normal start menu, but ...

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Mon Aug 10, 2015 1:04 pm 

Replies: 9
Views: 5436


OK. Let's try few more tests: Install version 4.2.4 again Run regedit, go to HKEY_CURRENT_USER\Software\IvoSoft\ClassicStartMenu\Settings, create a new DWORD named LogStartup and set it to 1 Download Classic Shell Utility from here: http://classicshell.net/downloads/ Then restart, and when Explorer...

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Mon Aug 10, 2015 12:40 pm 

Replies: 9
Views: 5436


By "reboot successfully" I mean, you reboot, log in, and get Explorer and everything. Is everything working correctly without Classic Shell being installed? Yes. I'm sorry if I confused you. If I uninstall Classic Shell... and then reboot (using ctrl + alt + del) it restarts normally, Win...

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Mon Aug 10, 2015 12:05 pm 

Replies: 9
Views: 5436


Ivo wrote:
If you just uninstall Classic Shell, can you reboot successfully?

Yes. Rebooting works fine, it's just explorer doesn't seem to be loading. I get a black screen.
I also tried going back to 4.2.3 using the 'archive" site and it happens with that... which is strange, you guys helped me with 4.2.3

 Forum: Bug Reports   Topic: Black screen after un-installation

Posted: Mon Aug 10, 2015 11:34 am 

Replies: 12
Views: 6871


This is what happens to me, black screen after logging in and loading after updating to 4.2.4

 Forum: Bug Reports   Topic: Classic Shell 4.2.4 on Windows 10

Posted: Mon Aug 10, 2015 11:31 am 

Replies: 9
Views: 5436


Once again, unfortunately, I have a problem with this new version of Classic Shell. 4.2.4 on Windows 10 What's happening this time is it appears Explorer isn't loading. Here's what I've done so far: Updated on top of 4.2.4 (I normally always update on top of previous versions)... explorer can't rest...

 Forum: Bug Reports   Topic: Apps menu with Classic Shell 4.2.3 Windows 10 build 10240

Posted: Tue Jul 28, 2015 12:26 am 

Replies: 13
Views: 7895


OK. Try the attached file. You need to exit the start menu (right-click on the start button, then Exit) Put the ClassicStartMenuDLL.dll file from the zip into the C:\Program Files\Classic Shell folder Run ClassicStartMenu.exe Let me know if this works for you. Indeed, we're fixed! :D Thanks for the...

 Forum: Bug Reports   Topic: Apps menu with Classic Shell 4.2.3 Windows 10 build 10240

Posted: Tue Jul 28, 2015 12:14 am 

Replies: 13
Views: 7895


Can you please list the file names in this folder? C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.ZuneVideo_3.6.11821.0_x64__8wekyb3d8bbwe\Assets A screenshot of Explorer in Details mode would probably be enough. http://i.cubeupload.com/uECQR2.jpg List mode seems to show them all well enough... was mostly ...

 Forum: Bug Reports   Topic: Apps menu with Classic Shell 4.2.3 Windows 10 build 10240

Posted: Mon Jul 27, 2015 11:43 pm 

Replies: 13
Views: 7895


I see the problem. Something must have changed very recently in Windows 10, because this worked few days ago. I will look for a fix in the next few days. Thank you very much, I appreciate it. There have been a lot of updates released on Windows Update for Windows 10 in the past week... maybe it's r...

 Forum: Bug Reports   Topic: Apps menu with Classic Shell 4.2.3 Windows 10 build 10240

Posted: Mon Jul 27, 2015 11:16 pm 

Replies: 13
Views: 7895


Could you create a crash dump using these steps? http://www.classicshell.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=6 I have attached a dump file as you requested... it's almost 9mb. I trust you guys will do your best and be careful... opening the "apps" menu in Classic Shell was fine in the prev...

 Forum: Bug Reports   Topic: Apps menu with Classic Shell 4.2.3 Windows 10 build 10240

Posted: Mon Jul 27, 2015 10:21 pm 

Replies: 13
Views: 7895


I updated to the new Classic Shell version 4.2.3 recently and now opening the apps menu causes explorer to close and automatically restart. I didn't have the problem before in previous versions of Classic Shell or Windows 10. I currently don't have any other problems to report besides this. Faulting...

 Forum: Bug Reports   Topic: "Apps" menu (Classic Shell 4.2.1 and Windows 10 build 10074)

Posted: Sun Jun 28, 2015 12:13 pm 

Replies: 3
Views: 3980


This is fixed in version 4.2.2 :)

Thank you for coming back and releasing/updating another version during the Windows 10 insider previews. ;)

 Forum: Classic Start Menu   Topic: Classic Shell on Windows 10

Posted: Sun Jun 28, 2015 12:12 pm 

Replies: 217
Views: 1308630


"Apps" folder opens and works again on latest 4.2.2 release

 Forum: Announcements   Topic: Classic Shell 4.2.2 beta is released

Posted: Sun Jun 28, 2015 12:11 pm 

Replies: 14
Views: 449965


Thanks for having a change of heart and releasing an update.

Apps folder now opens and works again!

;)

 Forum: Bug Reports   Topic: "Apps" menu (Classic Shell 4.2.1 and Windows 10 build 10074)

Posted: Sat May 02, 2015 10:34 am 

Replies: 3
Views: 3980


Jcee wrote:
This problem has been identified. However, it likely won't be worked on until Windows 10 is more set in stone. Thanks for the report though!

You're welcome. Thank you for confirming. I feel better knowing it's not just me! :D

 Forum: Bug Reports   Topic: "Apps" menu (Classic Shell 4.2.1 and Windows 10 build 10074)

Posted: Fri May 01, 2015 3:25 pm 

Replies: 3
Views: 3980


After upgrading from Windows 10 build 10041 to build 10074, I can no longer open the "Apps" menu in the Start menu. I'm on Classic Shell 4.2.1 from earlier last month... it did its thing recognizing the new operating system, but I can't open the "Apps" menu any more. Did not have...
Sort by:  
Page 1 of 1 [ Search found 25 matches ]


All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.